Tanskandoggien Erikoisnäyttely

14.5.2017 tanskandoggien erikoisnäyttely

Aikataulut on julkaistu aikataulu Tanskandoggien erikoisnäyttely sivulla. Tässä muuten näyttelyä koskevaa infoa;

Jokimaan ravikeskus, Jokimaankatu 6, LAHTI

Näyttelyn järjestäjä:
Suomen Tanskandoggi ry.

Kaikki kehät alkavat klo 10.00. Huomioithan, että näyttelysääntöihin tehdyn muutoksen takia riittää pelkästään kehän alkamisajan ilmoittaminen sekä muistuttaminen tässä kirjeessä, että pääsääntöisesti tuomarit arvostelevat 15-20 koiraa tunnissa, mutta jotkut saattavat arvostella yli 20 koiraa tunnissa.

Koirat jotka eivät osallistu ryhmäkilpailuihin, saavat poistua arvostelun jälkeen.

Näyttelypaikka sijaitsee Lahdessa Jokimaan raviradalla, kehät sijaitsevat ulkona kaviouralla.

Tupakoitsijoita varten on kaviouran läheisyydessä merkityt tupakointialueet ja tupakointi on sallittu kaviouralla vain näillä paikoilla!

Rokotustodistusten tarkistaminen alkaa klo 8.30. Koirien tulee saapua näyttelyyn viimeistään tuntia ennen arvostelun alkamista, kuitenkin viimeistään klo 13.

Huomioithan, että vaikka kyseessä on ulkonäyttely, on koiria varten järjestetty erilliset ulkoilutusalueet!

Tiedustelut:
Suomen Tanskandoggi ry
Puh. 040 573 59 39
Puh. 040 672 18 72

Samassa paikassa on samana päivänä myös ryhmänäyttelyt FCI 1 & 3 ja 2 & 5 sekä kaikkien rotujen pentunäyttely.

Näyttelyyn saapuvat koirat on oltava Suomen Kennelliiton sääntöjen mukaisesti rokotettuja (www.kennelliitto.fi) sekä tunnistamismerkittyjä. Ilmoittautumismaksua ei palauteta puutteellisten rokotusten takia. Näytteilleasettaja sitoutuu ilmoittautumisellaan noudattamaan Suomen Kennelliiton sääntöjä.

Muistathan ottaa mukaan koirasi rekisteri- ja rokotuskirjan, koirallesi vesikupin, näyttelynumeron sekä makuualusta ja itsellesi iloista mieltä.

Erikoisäyttelyssä jaetaan palkintoesineet rotunsa parhaille ja vastakkaisen sukupuolen parhaille koirille, myös veteraaneille, junioreille ja pennuille, sekä rotunsa parhaalle kasvattaja- ja jälkeläisryhmälle. Myös sertistä jaetaan palkintoesine. Nämä palkintoesineet jaetaan kehässä (ryhmänäyttelyn palkintoesineet rop, vsp, serti, rop-kasvattaja ja rop-veteraani ovat noudettavissa palkintojenjakopisteestä koiran arvostelulipuketta vastaan. Palkintoja ei lähetetä jälkikäteen.)

HUOM

Huomioithan että pentunäyttelyyn ilmoitetut pennut ottavat osaa myös pentunäyttelyn ryhmä-ja BIS pentu-kehään sekä tulevat tämän lisäksi tanskandoggien erikoisnäyttelyn BIS- pentu kehään.

Myös tanskandoggien erikoisnäyttelyn ROP koirat että ROP-kasvattajat ottavat osaa ryhmänäyttelyn ryhmä-ja BIS kehään sekä osallistuvat myös erikoisnäyttelyn BIS kehään.

Valokuvaus
Näyttelypaikalla on Erikoisnäyttelyn valokuvauspiste, jossa luokkavoittaja koirat kuvataan. Jos koirasi, kasvattajaryhmäsi tai jälkeläisryhmäsi on luokkavoittaja, niin muistathan viedä sen kuvattavaksi kilpailuluokan jälkeen.


Luettelon hinta on 6 €. Koiran mukana sisälle pääsee yksi henkilö, muilta sisäänpääsymaksu on 5 € aikuiset, 2 € lapset, alle 6v. ilmaiseksi. HUOM! Vain käteismaksu!

Hauskaa näyttelyä toivotellen,

Näyttelytoimikunta